Välkommen till idéella föreningen MagMa

Denna hemsida är uppbyggd av IT-tekniker och vi har bl.a. noterat att kommentarer inte kommer fram varför vi låter sidan vila och istället hänvisar till den här för oss hanterbara sidan som även uppdateras 😉

Har du förtroende för att våra makthavare ärligt strävar efter att bygga upp ett friskt, fredligt och välfungerande samhälle för alla? Känner du att de vill dig och allas vår jord väl? Svarar du ja så önskar vi dig lycka till i det samhället!

eruption1.gif

Tillhör du dem som ser makthavarna som styr över ditt liv mest upptagna av sitt begär efter mer makt och fetare plånböcker – på din bekostnad – och börjar du få nog av deras destruktiva styre? Då kan föreningen MagMa vara något för dig!

Till dig som inte vill anpassa dig till ett allt råare samhälle med krav på allt vassare armbågar. Till dig som tror att konkurrens till förintelse inte är den saliggörande vägen – som att med hjälp av uselt betald arbetskraft långt härifrån konkurrera bort dina föregångare. Genom giftutsläpp som ”tack” till vår jord. 

                                         Hör av dig på vår FaceBook-sida! 

BLI MEDLEM OCH HJÄLP OSS GÖRA SKILLNAD
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s